No | Bildiri Başlığı | Yazar(lar) |
11 | Sürdürülebilir Kentsel Kimlik Koruma Politikalarıyla Mümkün Mü? Isparta Alan Çalışması | Eda Çelik ve Ali Türk |
12 | Şehir Turizminde Y Kuşağı Turistleri İçin Günlük Yaşamın Önemi | Yeliz Demir |
14 | Turistlerin Kalabalık Algısının Alışveriş Davranışlarına Etkisi | Tahir Albayrak, Özlem Güzel, Meltem Caber, Özge Kocabulut, Aslıhan Dursun ve Aylin Güven |
15 | Çanakkale’deki Restoranların Alternatif Beslenme Gruplarına Yönelik Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma | Sedef Ece Batıbeki, Serdar Sünnetçioğlu ve Hacı Mehmet Yıldırım |
16 | Online Yorumların Faydalı Bulunma Durumunun İncelenmesi: Konaklama İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma | Engin Tengilimoğlu ve Yüksel Öztürk |
17 | Edirne İlini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Bölgedeki Gastronomi Turizmi Potansiyeline Yönelik Tutumları | Yeliz Pekerşen ve Ayça Tunca |
20 | Sakin Şehir Hareketinin Desteklenmesinde Yaşam Doyumunun Rolü: Eğirdir ve Yalvaç Örneği | Serhat Adem Sop ve Utku Ongun |
21 | Restoranlarda Karekod Kullanımı: Beyoğlu Üzerine Bir Araştırma | Enver Şimşek ve Özgür Kızıldemir |
24 | Turizm Akademisyenlerinin Çift-Körleme Hakemlik Sürecine İlişkin Düşüncelerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma | Eray Polat |
25 | Amasra Gastronomik Değerleri Üzerine Bir Araştırma | Yılmaz Seçim ve Dilek Çoşan |
26 | Doğa Fotoğrafçılarının Yeşil Davranışlara Karşı Tutumunun Çevre Dostu Rekreasyon Davranışına Etkisinin İncelenmesi | Üzeyir Kement, Sinan Çavuşoğlu, Aziz Bükey ve Berkan Başar |
27 | Havayolu İşletmelerine Yönelik Müşteri Şikâyetleri ve Yönetimi | Bayram Akay |
28 | VIKOR Yöntemi İle Bir Seyahat Sitesindeki En İyi Otelin Seçilmesi: Dört ve Beş Yıldızlı Eskişehir Otelleri Örneği | Ozan Çatır ve Ali Şimşek |
29 | Yavaş Şehirlerdeki (Cittaslow) Restoranlara Yapılan Çevrimiçi Tüketici Yorumlarının Değerlendirilmesi: Gökçeada Örneği | Mehmet Sarıoğlan ve İsmail Ertopcu |
32 | Eskişehir Kent Merkezindeki Müzeler Üzerine Bir Değerlendirme | Meryem Akoğlan Kozak ve Onur Selçuk |
35 | Zincir Fast-Food İşletmelerine Yönelik Çevrimiçi Değerlendirmelerin Analizi: Eskişehir Örneği | Murat Çuhadar ve Büşra Aşıroğlu |
41 | Yerel Yönetimlerin Destinasyon Marka İmajı ve Şehir Pazarlamasına Yönelik Algıları Üzerine Nitel Bir Araştırma: Kuşadası Örneği | Çağla Alimanoğlu ve Ahu Yazıcı Ayyıldız |
45 | Van Gölü'nde Mikrobiyalit Dalış Turizmi | Hasan Köşker |
49 | Tüketim Kültürü ve Etik Sorun Taşıyan Reklamlar | Eda Hazarhun |
50 | Türkiye’nin Dış Pasif Turizmi: Değişen Turizm Hareketliliği ve Turist Profili | İsmail Kervankıran ve Mehmet Bağmancı |
51 | Konaklama İşletmelerine Yönelik Yapılan Çevrimiçi Yorumların Sosyal Ağ Analiziyle İncelenmesi: Eskişehir Örneği | Oğuz Doğan, Sezer Karasakal ve Altan Demirel |
52 | Gaziantep’in Destinasyon Kişiliğinin Analizi | Nalan Işık ve Burçin Özkan |
54 | Çekicilik Merkeziyeti: Turistik Noktalar İçin Yeni Bir Merkeziyet Ölçüsü | Ali Akay ve Eren Kılıç |
55 | Büyükşehir Belediyelerinin Web Sitelerinin Şehir Turizmi Açısından Değerlendirilmesi | Mehmet Ertaş, Sonay Kaygalak Çelebi ve Burçin Kırlar Can |
56 | “Turizm ve Festival” Olgusunun Bibliyometrik Analizi | Ebru Z. Boyacıoğlu ve Çilem Elmas |
59 | Yerel Halkın Kırsal Turizm Faaliyetlerinin Doğal ve Sosyo-Kültürel Çevre Üzerindeki Etkilerine Yönelik Algıları: Beyşehir Örneği | Şafak Ünüvar ve Gizem Kara |
60 | Türkiye'den Turizm Amacıyla Yurtdışına Giden Kadınların Seyahat Motivasyonları | İsmail Kervankıran ve Kübra İlban |
61 | Özel Muğla Arıcılık Müzesi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi | Özer Şahin ve Ayşe Aydın |
62 | Almus Baraj Gölü (Tokat/Türkiye) ve Yakın Çevresinin Rekreasyonel Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi | Kübra Yazıcı |
63 | Tarihi Alanların Kent Peyzajı Üzerine Etkileri; Niksar (Tokat) Örneği | Kübra Yazıcı |
64 | Gastronomi Turistlerinin Destinasyon Tercihini Etkileyen Motivasyon Faktörlerinin İncelenmesi | Kenan Güllü; Burak B Atasoy |
66 | Otel İşletmelerinde Çalışma Yaşamı Kalitesinin İşten Ayrılma Eğilimine Etkisi: Isparta Örneği | Gülay Bulgan |
69 | Kırsal Turizmin Bölgesel Kalkınmadaki Rolü: Gönen-Güneykent Örneği | Olcay Kılınç ve Emre Aksu |
71 | Kripto Para Türü Olarak Bitcoin’in Bilinirliğinin İncelenmesi: Y Kuşağı Üzerine Bir Araştırma | Reşat Arıca ve Rıdvan Kozak |
72 | Yurt Dışına Çıkma Niyeti Olan Türk Turistlerin Algıladıkları Risklerin Seyahat Motivasyonlarına Olan Etkisinin Belirlenmesi | Ezgi Türkmen ve Oğuzhan İlban |
73 | Kapadokya Bölgesinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Kriz Algıları | Reha Kılıçhan ve Emine Caner |
74 | Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriğin Veri Madenciliği Yöntemleri ile Analizi | Eniser Atabay, Leyla Atabay ve Beykan Çizel |
75 | Deneyimsel Pazarlama Kapsamında Tüketici Deneyimlerinin Değerlendirilmesi: Kars Destinasyonu ve Doğu Ekspresi Üzerine Nitel Bir Çalışma | Alpaslan Yüce ve Çağlar Samsa |
77 | Doktora Düzeyindeki Turizm Öğrencilerinin Yağmacı Dergicilik Hakkında Bilgi ve Bakış Açılarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma | Ezgi Erşahin ve Şehnaz Demirkol |
79 | Akıllı Şehirlerde Artırılmış Gerçeklik (AR) Kullanımı Örnek Olay Çalışması | Sarp Tahsin Kumlu ve Emrah Özkul |
82 | Yerel Yönetimlerin Perspektifinden Turizmin Geliştirilmesi: Kırklareli Örneği | Kaplan Uğurlu |
83 | Sürdürülebilir Şehir Turizmi: Barselona Örneği | Mustafa Boz ve Çiğdem Özkan |
85 | Gaziantep'te Göç Ve Turizmin Değerlendirilmesi | Nalan Işık ve Gamze Efe |
87 | YÖK Ulusal Tez Merkezi’nde (YÖKTEZ) Nesnelerin İnterneti Konusunda Yayınlanmış Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi | Füsun İstanbullu Dinçer ve Özlem Taşkıran |
88 | İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi | Neslihan Şimşek, Aykut Göktuğ Soylu ve Burhan Çınar |
89 | Kamu ve Özel Sektör Turizm Paydaşlarının Kuşadası Destinasyon İmajına İlişkin Değerlendirmeleri | Funda Oduncuoğlu ve Aziz Bostan |
91 | Bir Turistik Ürün Olarak Kahramanmaraş’ın Otel Yöneticileri Tarafından Değerlendirilmesi | Samet Gökkaya ve Şehnaz Demirkol |
93 | Yorumlayıcı Yapısal Modelleme Temelinde Toplum Temelli Turizm Girişimlerinde Kaynak Orkestrasyonu: Lisinia Doğa | Emre Erbaş |
94 | Turizmde İş Yaptırabilme Disiplini Eksikliği | Kübra Taşkıran |
95 | Turizm ve Seyahat Endüstrisinde Blok Zinciri Uygulamalari: Further.Network Projesi Örneği | Sercan Yıldız ve Haluk Tanrıverdi |
96 | Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecekler ve Gastronomi Turizmi: Şanlıurfa Örneği | Emrah Yaşarsoy |
97 | Osmanlı’dan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler | Hasibe Utku Çelik Gençoğlu, Senem Etyemez ve İbrahim Ünal Kahraman |
98 | Airbnb Konaklama Sektöründe E-Şikâyetlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma | Derya Demirdelen, Zaid Alrawadieh, Mithat Zeki Dinçer ve Füsun İstanbullu Dinçer |
99 | Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Web Sitelerinin Pazarlama Karması (7P) Unsurları Açısından Değerlendirilmesi: Eskişehir İli Örneği | Büşra Kiş, Demet Tüzünkan ve Selda Uca |
100 | Gastronomik Kimlik Oluşumunda Mutfak Müzelerinin Rolü: Köstem Zeytinyağı Müzesi Örneği | Feray İrigüler |
101 | Instagram’da Overtourism Etiketi ile Paylaşılan Fotoğrafların UNWTO Turizm Bölgelerine Göre Dağılımlarının İncelenmesi | Serkan Aylan ve Fatmanur Kübra Aylan |
102 | Yabancı Turistlerin Seyahatlerini Etkileyen Etmenler İle Turistlerin Beklenti ve Tatmin Düzeyleri: İstanbul Örneği | Mehmet Emen ve Ebru Ulucan |
103 | Turizm Öğrencilerinin Kişilik Özellikleri, Turizm Mesleğine Yönelme Faktörleri ile Turizmde Kariyer Yapma İsteği İlişkilerinin İncelenmesi | Sinem Uysal Bayraktar ve Haluk Tanrıverdi |
104 | Kent Destinasyonlarında Over Tourism’e (Ölçüsüz Turizm) Dair Kavramsal Bir Yaklaşım | Oğuz Çolak,Vahit Oğuz Kiper ve Orhan Batman |
105 | Hizmet Odaklı Örgütsel Vatandaşlık Davranış Ölçeğinin Türkçe Güvenirlik ve Geçerliliği | Betül Kodaş ve Yaşar Sarı |
106 | Yerli Ziyaretçilerin Gastronomi Deneyimlerini Belirlemeye Yönelik Nitel Bir Araştırma | Davut Kodaş ve Çağıl Hale Özel |
107 | Kuşadası’nda Yapılan Festivallerin Konaklama İşletmesi Yöneticilerinin Gözünden Yöreye Etkileri | Mahmut Efendi ve Gülnur Karakaş Tandoğan |
111 | Eskişehir’de Seyahat Acentelerinin Erişilebilir Turizm Algılarına Yönelik Bir Araştırma | Efnan Ezenel, Cemile Ece ve Elif Şenel |
112 | Şehir Turizminin Canlandırılmasında Gastronomi Müzeleri ve Afyonkarahisar’da Bir Gastronomi Müzesi Önerisi | Asuman Pekyaman, Hatice Yılmaz ve Aysel Aliyeva |
113 | Konaklama İşletmelerinde Müşteri Memnuniyetinin Ağızdan Ağıza İletişime Etkisi | Fatma Korkmaz ve Didar Büyüker İşler |
114 | Kültür Ekonomisi Kapsamında Şehir, Müze Turizmi ve Deneyimi | Sabriye Çelik Uğuz, Şimal Aymankuy ve Selin Kayalı |
115 | Müze Turizmi, Kültür Perakendeciliğinin Kavramsallaştırılması ve Anadolu Kültürel Girişimcilik Örneği | Sabriye Çelik Uğuz, Selin Kayalı ve Yusuf Aymankuy |
116 | Sosyal Medyada Destinasyon Markalaşması: Eskişehir Örneği | Berna Şad, Ahmet Karataş ve Seda Şahin |
118 | Ceza-Ödül Karşıtlığı Analizi ile Destinasyon Özelliklerinin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi | Özgür Davras |
119 | Sokak Satıcılarına Göre Sokak Lezzetleri | Eren Altunbağ ve Hakan Yılmaz |
120 | Şehir Turizminde Kültürlerarası Duyarlılığın Arz Yönlü Değerlendirilmesi: Afyonkarahisar Uzun Çarşı Esnafı Örneği | Özge Özkan, Özcan Zorlu ve Ali Avan |
121 | Turizm Eğitiminde Mobil Artırılmış Gerçeklik Uygulamalarının Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi | Duran Cankül ve Batuhan Sönmez |
123 | İstanbul’daki Şehir İçi Tur Operasyonlarında Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Yolları | Abdülcelil Çakıcı, Burhan Çınar ve A.Vahap Altürk |
124 | Turist Rehberleri Tarafından Pazarlanan Kastamonu Şehir Efsaneleri | Canan Tanrısever, Hüseyin Pamukçu ve Yakup Erdoğan |
127 | Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Yerel Kimliğin Korunması: Antakya Örneği | Belma Suna, Evrim Yaldız ve Eren Yeşildağ |
129 | Odunpazarı’na Gerçekleştirilen Turların Katılımcılarının Tura Yönelik Algıları, Otantiklik Algıları ve Aidiyet Düzeyleri Arasındaki İlişki | O. Can Yılmazdoğan ve Aykan Atanlar |
130 | Eskişehir’in “Öğrenci Dostu Şehir” Konseptine Yönelik Öğrenci Algılamaları | Meryem Akoğlan Kozak, Eda Çoban ve Seda Çoban |
132 | Karekod Uygulamalarının Seyehat Acentaları Açısından Değerlendirilmesi | Enver Şİmşek, Salim İbiş |
134 | 2018 Yılında En Çok Ziyaret Edilen Şehirlerin Sokak Lezzetlerine Yönelik Bir Araştırma | Seren Baydan, Efe Kaan Ulu ve Ahmet Vatan |
135 | Küreselleşme Sürecinde Kentsel Strateji Arayışları: Turizm Politikaları Bağlamında Bir Değerlendirme | Mustafa Ali Şüyün ve Nur Sinem Partigöç |
137 | Turizm Personelinin Psikolojik Dayanıklılığı: Antalya Örneği | Esin Yücel |
138 | Savaştan Turizm Olur Mu? | Ahmet Çelik |
140 | Turizm Sektöründe Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Turuncu Bayrak | Dönüş Çiçek ve Ebru Zencir |
141 | Destinasyonlarda Yaşam Kalitesini Arttırma Aracı Olarak SPA: Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma | Aslı Albayrak ve Selda Karahan |
142 | Eatwith Kullanıcı Yorumlarının İncelenmesi: İstanbul Örneği | Serap Özdemir Güzel |
143 | Beyşehir Turizm Talebinin Göl Turizmi Açısından Değerlendirilmesi | Mete Sezgin, Refika Atalay ve Abdullah Köseoğlu |
144 | Türkiye’de Turist Ölümleri: Antalya İli Örneği | İsmail Kervankıran, Murat Çuhadar ve Utku Ongun |
145 | Gastronomi Temalı Festivaller Üzerine Yapılmış Çalışmaların Bibliyometrik Analizi | Aylin Aktaş Alan ve Özlem Şen |
146 | Turizm Önyargıları Parçalar Mı? Şırnak’a Gelen Yerli Turistlere Yönelik Nitel Bir Araştırma | Sedat Çelik |
148 | Şehir Otellerinin Pazarlanmasında Yaşanan Zorluklar: Bir Örnek Olay Çalışması | Şule Ardıç Yetiş |
149 | Otel Yorumlarının Sınıflandırılmasında Makine Öğrenmesi Algoritmalarının Karşılaştırılması ve Eskişehir Otellerine Yönelik Yorumların Duygu Analizi | Hüseyin Ertan İnan |
151 | Şehir Turizminde Sosyo-Demografik Özelliklerin Turistlerin Tekrar Ziyaret Etme ve Tavsiye Etme Niyetleri Üzerine Etkisi | Sıla Karacaoğlu ve Ayşe Nevin Sert |
152 | Self Drive (Kendin Sür Kendin Gez) Turizmi ve Kastamonu | İrfan Mısırlı ve Sina Afşari |
153 | Türkiye’de Uluslararası ve Ulusal Alanda Faaliyet Gösteren Grup ve Zincir Otellerin Logo Renk Analizi | Muammer Bezirgân, Oğuzhan İlban ve Levent Fırat |
154 | Türk Mutfağı Tanıtım Faaliyetlerinin Gastrodiplomasi Kavramı Açısından İncelenmesi | Turgay Bucak, Serkan Yiğit ve Çinuçen Okat |
156 | Yerleşik Yabancıların Şehre Yerleşmesinde ve Konut Satın Alımında Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Alanya Örneği | Engin Üngüren, Nazlı Türker, Ferhat Büyükşahin, Yaşar Yiğit Kaçmaz |
157 | Nevşehir İlinde Yaşatılan Geleneksel Alevi-Bektaşi Mutfağına Yönelik Sözlü Kültür Araştırması | Aziz Gökhan Özkoç, Şule Ardıç Yetiş, Mahmut Doğan Kamış ve Aydın İnak |
161 | Turi̇st Rehberleri̇ni̇n Mesleki̇ Sorunlarına Yöneli̇k Li̇teratür Taraması | Burhanettin Zengin ve Mustafa Çevrimkaya |
162 | Seyahat Acentelerinde Pazarlama Açısından Dijital Uygulamaların Kullanımı: İstanbul İli Örneği | Hilal Gündoğan, İrem Aydoğdu ve Emin Aksan |
163 | Destinasyon Kişiliği ve Deneyimleme Kalitesinin Davranışsal Niyetler ve Memnuniyet Üzerindeki Etkisi | Gözde Türktarhan ve Nazmi Kozak |
165 | Seyahat ve Taşımacılık Hizmetleri Alanında Faaliyet Gösteren Bir Şirketin Etkinlik Düzeyinin Veri Zarflama Analizi ile Belirlenmesi | Ali Şimşek ve Ozan Çatır |
166 | Türkiye’de Tarifesiz Havayolu İş Modelinin Ortaya Çıkışı, Yükselişi ve Düşüşü | Leyla Adiloğlu-Yalçınkaya ve Akansel Yalçınkaya |
167 | Yiyecek-İçecek Fotoğraflarının Y Kuşağı Üzerindeki Etkisi ve Yiyecek- İçecek Fotoğrafı Paylaşımı: Instagram Örneği | Kübra Hoş, Gülnur Bayraktar ve Çağıl Hale Özel |
168 | Üni̇versi̇te Öğrenci̇leri̇ni̇n Bakış Açıları ile Bulundukları Şehi̇rleri̇n Marka Algılarının Beli̇rlenmesi̇: Samsun Örneği̇ | Burcu Tütüncü, Kardelen Alpaslan, Cenk Murat Koçoğlu ve Kutay Oktay |
169 | Kültür Turizmi Kapsamında Bir Oğuz Boyu Geleneğinin Rekreasyonel Pazarlaması: “Bolu Kızık Bayramı Örneği” | Tuğçe Üner |
170 | Ziyaretçilerin Fuar Standlarında Kalış Sürelerini Etkileyen Sosyal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma | Zehra Gökçe Sel ve Gürhan Aktaş |
171 | Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Çalışanlarının Psikolojik Sözleşme İhlaline İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi: Afyonkarahisar Örneği | Fatma Doğanay Ergen, Gonca Kılıç ve Necip Özdemir |
172 | 25 Yıl Aranın Ardından Otel Stajı Deneyimi ve Gözlemler | Göknil Nur Koçak |
174 | Sessizlik Rolünün Lider Etkinliği Açısından Önemine Kavramsal Bakış Açısı | Ülker Çolakoğlu ve Arzu Gürdoğan |
175 | Gastronomi Bloglarının Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi | Alper Kurnaz, Hande Akyurt Kurnaz ve Emrah Yıldız |
178 | Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Mardin Örneği | Özgür Özer ve Doğan Ataman |
179 | Turizm Alt Sektörlerinde Maliyet Yapışkanlığı Davranışı | Levent Koşan ve Fatih Günay |
180 | Bazı Terör Olaylarının Turizm Hareketi Üzerine Etkisi | Dilara Eylül Koç, Yusuf Ziya Koç ve Canan Tanrısever |
183 | Yavaş (Sakin) Şehirlerin Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi: Orvieto ve Seferihisar Örneği | İlhan Avcu ve Osman Nuri Özdoğan |
185 | Muğla İlinin Şehir Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma | Belma Suna, Mehtap Baş ve Eren Yeşildağ |
186 | Otellerde Gastronomi Etkinlikleri: Çeşme’de Hizmet Veren Oteller Üzerine Bir Araştırma | Samet Can Curkan, Nilgün Avcı, Cemal Özgür Özdemir ve Mert Can Kısa |
187 | Metaforlarla İstanbul: Kültür Mü? Karmaşa Mı? | Funda Ön Esen ve Burhan Kılıç |
188 | Bir Kültür Mirası Olarak Tarihi Anadolu Köylerinin Turizm Açısından Önemi - Ödemiş Lübbey Köyü Örneği | Onur İçöz ve Yiğit Sebahattin Bozkurt |
189 | Arkadaş ve Akraba Ziyareti: Ürgüp Örneği | Günay Erol ve Ebru Düşmezkalender |
192 | Ziyaretçilerin Seyahat Motivasyonu, Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret Niyeti ve Sadakat Algısının Demografik Değişkenlere Göre İncelenmesi: Sultanahmet Örneği | Gül Erkol Bayram ve Hasibe Yazıt |
193 | Şarap Deneyiminde Yenilik Korkusu ve Merakı Üzerine Bir Araştırma | Abdülcelil Çakıcı ve Meral Üzülmez |
195 | Ekonomik Büyüme ile Turizm Harcamaları İlişkisi: OECD Ülkeleri Üzerine Bir Araştırma | Mehmet Oğuzhan İlban ve Mehmet Tahsin Liceli |
196 | Eskişehir'de Coğrafi İşaretli Ürünlerin Değerlendirilmesi | Barış Demirci, Gizem Sultan Sarıkaya, Kevser Turan ve Zehra Özyörük |
197 | Turizm Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimleri | Muammer Mesci, Zeynep Mesci ve Sümeyye Tizgili |
198 | Çernobil Dizisinden Esinlenerek Dark Turizm Bağlamında Bir Felaket Bölgesinin Cazibe Merkezi Haline Getirilmesine Yönelik Kavramsal Bir Çalışma | Yeliz Akçay ve Dilek Balak |
201 | Menü Mühendisliği Kapsamında Kasavana Smith Modeli ile ZEFTM Modelinin Karşılaştırılması: Durum Çalışması | Damla Mülazımoğlu, Aziz Batuhan Dinçel ve Gamze Eryılmaz |
202 | Sosyal Mübadele Teorisi Kapsamında Sosyal Taşıma Kapasitesi | Asena Albayrak ve Selim Kırova |
203 | Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisi Çanakkale Örneği | Gencay Saatcı, Serkan Türkmen, Gözde Özsoy ve Murat Aksu |
206 | Afyonkarahisar Yöresel Yiyeceklerinin Termal Otellerin Menülerinde Kullanım Düzeyi | Habibe Gündüz ve Esra Gül Yılmaz |
208 | Otel Mutfak Tasarımının Çalışanlar Tarafından Değerlendirilmesi | Şirvan Şen Demir ve Mehmet Anıl Küçükyaman |
210 | İş Becerikliliği: Otel Çalışanlarında Bir Araştırma | Dilek Atçı; Derya Toksöz, Gizem Çapar ve Tuğba Pala |
211 | Z Kuşağı Tüketicilerde Marka Güveni ile Marka Memnuniyetinin Marka Sadakatine Etkisi: Eskişehir Starbucks Örneği | Muammer Bezirgan, Mehmet Oğuzhan İlban ve Onurcan Deniz |
214 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Mezuniyet Metaforları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği | Yasin Keleş, Seden Doğan ve Mutlu Kaya |
216 | Şehir Estetiğinin Gelişimi ve Türkiye | Gürkan Çalışkan ve Hüseyin Pamukçu |
220 | Turizm Sektörünün Gelişiminin Çevresel Bozulma Üzerindeki Etkisi: En Çok Tercih Edilen İlk 10 Destinasyon Örneği | Yılmaz Bayar ve Tuğba Betül Özav |
221 | Otel İşletmelerinde Mobil Uygulama Kullanımı ve Müşteri Memnuniyetine Etkisi | Mustafa Said Kocabıyık ve Nedim Yüzbaşıoğlu |
222 | Turizm Tabanlı Ol-Ma-Yan Kentsel Dönüşüm Projeleri: Kayseri Sahabiye Mahallesi Örneği | Filiz Sönmez ve Ekrem Erdem |
223 | Örgütsel Yabancılaşma Üzerine Bir Alan Araştırması: İstanbul Atatürk Havalimanı Örneği | Cihan Seçilmiş ve Ela Nazlı Köz Akçadağ |
224 | Tüketicilerin Restoran ve Kafe Tuvaletlerinin Temizliğine İlişkin Algıları: Çanakkale Örneği | Ömer Çoban, Özge Eryücel ve Tarık Yalçınkaya |
225 | Destinasyon Deneyimi Tasarımında Öyküler | Dilek Acar |
226 | Elektronik Pazarlama Aracı Olarak Şehirlerin Resmî Web Sitelerinin İncelenmesi | Pelin Nasöz, Melike Oymak, Fazıl Kaya ve İsmail Kızılırmak |
228 | Tüketicilerin Otellerin Hizmet Kalitesine Yönelik Algılarının Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi | Gül Yılmaz, Bilsen Bilgili ve Serkan Arslan |
229 | Şehir Turizminde Gastronominin Önemi: Başkent Ankara Üzerine Bir Değerlendirme | Gonca Güzel Şahin |
230 | Sürdürülebilir Şehirler ve Turizm Bağlamında Pamukkale Yerleşimi | Gül Yücel ve İlke Ciritci |
232 | Türk Kahvesi Tüketicilerinin Kahve Hakkında Bilgiye Sahip Olma Algı Seviyelerinin Demografik Özelliklere Göre Karşılaştırılması | Erdem Temeloğlu ve Defne Akdeniz |
234 | Mardin İlinin Gastronomi Potansiyelinin Değerlendirilmesi: SWOT Analizi Örneği | İrem Bozkurt, Enes Yıldırım ve Tuğba Dağ |
236 | Türkiye'de Potansiyel Çöl Turizmi Destinasyonu: Konya, Karapınar Örneği | Saniye Seray Bıyıklı |
240 | Akıllı Şehir Araştırmalarının R Programı ile Bibliometrik Analizi | Eniser Atabay, Beykan Çizel ve Edina Ajanovic |
241 | Yöresel Ürün Festivallerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Demirköy Çilek Festivali Örneği | Mehmet Selman Bayındır, Sibel Önçel ve Bahar Bayındır |
242 | Mevlevilikte Sofra Adabı | İzzet Karataş ve Birsen Bulut Solak |
243 | Konaklama İşletmeleri Çalışanlarının İş ve Meslek Hastalıklarının Belirlenmesi: Gaziantep'te 4 ve 5 Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma | İbrahim Giritlioğlu, Mehmet Sedat İpar ve Hakkı Hikmet Delikanlı |
245 | Ihlara Vadisi Ziyaretçilerinin Şehir Turizmine Bakış Açıları | Neşe Çullu Kaygısız ve Derman Küçükaltan |
248 | Mersin’de Turizm Neden Gelişmiyor? | Murat Durukan |
249 | Şehir Turizmi Kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Instagram Paylaşımlarının İncelenmesi | Hulusi Binbaşıoğlu |
250 | Şehirle Övünmek veya Şehir Gururunun Şehir Pazarlamasında Önemi ve Araştırılması: Niğde İli Örneği | Ruhan İri |
259 | Turizmin Karanlık Yüzü: Şehirlerde Aşırı Turizm | Hilmi Rafet Yüncü |
260 | Turistlerin Destinasyon Seçim Kriterlerinin Değerlendirilmesi: AHP ve TOPSİS Uygulaması | Burcu Ilgaz ve Metin Kozak |
HAKEM SÜRECİ DEVAM EDEN BİLDİRİLERİN SONUCUNA GÖRE GÜNCELLEME YAPILACAKTIR…